Rumicon


Är ett andinskt namn där "rumi" betyder sten, klippa eller berg och "con" är en förkortning av spanskans consultoria som betyder konsultfirma. Resultatet är Rumicon Teknikkonsult.


Jag som driver företaget heter Jenny Stenkula Cerruto och är född i Bolivia där bland annat farmor bor kvar. Hon försörjde sig hela sitt yrkesliv som egenföretagare genom att sy kläder och sälja i huvudstaden La Paz.


Jag är utbildad Civilingenjör i energisystem och har även studerat vid Centrum för miljö och utvecklingsstudierUppsala Universitet. Därefter har jag arbetat i cirka tio år med olika tekniska och ekonomiska utredningar. Den röda tråden har alltid varit energi, miljö och hållbarhet. Samarbetspartner


Utan inspirerande och kompetenta samarbetspartners skulle Rumicon inte finnas

NEX Sverige AB

Vi har lång erfarenhet och god kunskap om processen och driften i de verksamheter vi jobbar på. Det gör oss träffsäkra i åtgärder, kostnader, tidplaner och genomförande av projekt på en anläggning med en verksamhet som kontinuerligt är i drift.


Read more

VAVE Sweden AB

VAVE hjälper dig och din verksamhet att göra det ni är bäst på. Vi ser till att personal och kvalitetsarbete går hand i hand.


Read more